F1 Friends League Forum Index
RegisterSearchFAQMemberlistUsergroupsLog in
TV Style
Goto page Previous  1, 2
 
Reply to topic    F1 Friends League Forum Index » Other View previous topic
View next topic
TV Style
Author Message
igzyy



Joined: 06 Jan 2012
Posts: 40
Location: Zagreb

Post Reply with quote
Ako Vam Rfactor trza, imate dual core ili imate nešto jače ali želite da Vam je Rfactor na prvom mjestu u sustavu ako igrate online, učinite sljedeče ;

1. korištenje fullcpu

U samoj ikoni di pokrečete svoj rFactor, kliknite "desnim klikom" na ikonu, u shorcut key dodajte točno ; " +fullproc" (bez navodnika)

*Znači ; D:\GAMES\N5\rFactor\rFactor.exe +fullproc (notice ; između rFactor.exe i +fillproc je razmak ili space)


2.Hight Priority

Ista stvar, samo dodajte "+highprio"
Fri Mar 14, 2014 6:23 pm View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
igzyy



Joined: 06 Jan 2012
Posts: 40
Location: Zagreb

Post Reply with quote
misterx wrote:
igzyy wrote:
misterx wrote:
4 gb ram....ati sahire radeon ddr5 1gb grafika....procesor amd phenom II 555 black edition x4 3.2 . procesor ima 7 mb kes... internet 5 mb....i vozio sam sve modove i sve sezone bez ikakvih problema do sada Sad



Prepostavljam da su windowsi 7 ako ne i 8, svakako krivim driver od grafičke ili clr, napravi remont.. Malo defrag registry, disk, očisti antivirusom malo, update windowse i sve drivere a onda stavi javu.

Gle java je danas neophodna, bez nje skoro nis...... Svi gadgeti su radjeni u javi i visualu a to je isto jer koriste clr, ako je plaforma u lošem stanju onda će biti problemA.

Javi se ako trebaš detalje



Jao, update:

To je dual Core, tvoj problem je što ti rfacotr radi s jednom jezgrom, budem ti ovdje stavio navečer što trebaš napravit, isto sam imao i ja...
igzi....brate sve ja to znam...i naravno da sam oborio sistem ...i sve od ponovo instalirao i naravnop da znam da treba da imam javu,,,ja imam javu,,ali kad instaliram ovu raicevu onda secka...i nije mi dual core nego quad core...otkljucana su 4 jezgra,, i probacu da zakljucam dva da vidim mozda ce bolje da radi rfactor.


Kako god tvoj procesor ima dual, quad je samo nabrijavanje (zbrajanje takta na ostale dvije rezevne) ali s time ništa nisi dobio jer si ograničen s protokolom informacija zbog AM3, jednostavno probaj ovo što smo ti rekli s fullproc procedurom.

Ja sam imao intel, nisam trebao nabrijavat pc, s ovim fullproc sam sve riješio i imao sam 5GB ali 800Mhz
Fri Mar 14, 2014 6:33 pm View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
misterx
Site Admin


Joined: 05 Nov 2011
Posts: 645

Post Reply with quote
ne vredi sve sam probao,,, 5 dana se mucim i isto//// kad instaliram javu 6 radi mi tv stajl i widgeti ali mi secka grafika,,,kad izbacim javu 6 i ubacim javu 7 sve radi odlicno bez seckanja. ali nema nikakv tv stile i ne vidim ni potrosnju guma ni ostecenja ma nista....probao i sa +fullproc i isto je sve.... Sad(

_________________
Fri Mar 14, 2014 9:13 pm View user's profile Send private message
Marcos84
Site Admin


Joined: 09 Mar 2011
Posts: 1170
Location: Pancevo, Serbia

Post Reply with quote
Marcos84 wrote:
misterx wrote:
ljudi ja stvarno imam problem,,,ako ne resim ne mogu voziti,,,kad instaliram plugin secka mi grafika...i kad instaliram javu koju je raic postavio..kad deinstaliram javu koju je raic postavio nema seckanja ali nemam ni tv stile,,,racunar mi je jak tako da nije ni do grafike ni do procesora vec je nesto nesto oko jave i plugina..Sad


skini ovaj http://uploading.com/4ad66df6/TvStyleInstall_091-exe
ja njega koristim
kad instaliras udji u rFactor/plugins/tvstyle folder, i nadji tvstyleconfig. To pokrenes (ako ti je Win7 onda moras kao admin), i desno imas mod selektor, tu podesis da ti za fsone bude taj tvstyle.


Mister, jesi ovaj probao?

_________________
Fri Mar 14, 2014 9:17 pm View user's profile Send private message Visit poster's website
misterx
Site Admin


Joined: 05 Nov 2011
Posts: 645

Post Reply with quote
probao sam i to .... Sad

_________________
Fri Mar 14, 2014 11:32 pm View user's profile Send private message
Marcos84
Site Admin


Joined: 09 Mar 2011
Posts: 1170
Location: Pancevo, Serbia

Post Reply with quote
misterx wrote:
probao sam i to .... Sad

a jesi probao sa najnovijom javom, ne ovom sto je Raic postavio?
I meni je seckao i ovaj Tv Style na ovoj staroj javi, a na novoj radi bez greske!

_________________
Sat Mar 15, 2014 11:34 pm View user's profile Send private message Visit poster's website
misterx
Site Admin


Joined: 05 Nov 2011
Posts: 645

Post Reply with quote
Marcos84 wrote:
misterx wrote:
probao sam i to .... Sad

a jesi probao sa najnovijom javom, ne ovom sto je Raic postavio?
I meni je seckao i ovaj Tv Style na ovoj staroj javi, a na novoj radi bez greske!

sve probao Sad

_________________
Sun Mar 16, 2014 12:16 am View user's profile Send private message
Marcos84
Site Admin


Joined: 09 Mar 2011
Posts: 1170
Location: Pancevo, Serbia

Post Reply with quote
misterx wrote:
Marcos84 wrote:
misterx wrote:
probao sam i to .... Sad

a jesi probao sa najnovijom javom, ne ovom sto je Raic postavio?
I meni je seckao i ovaj Tv Style na ovoj staroj javi, a na novoj radi bez greske!

sve probao Sad

u jebem mu jeza..aj vozi danas bez, pa cemo da vidimo da resimo za sledecu trku!

_________________
Sun Mar 16, 2014 5:50 am View user's profile Send private message Visit poster's website
misterx
Site Admin


Joined: 05 Nov 2011
Posts: 645

Post Reply with quote
Marcos84 wrote:
Marcos84 wrote:
misterx wrote:
ljudi ja stvarno imam problem,,,ako ne resim ne mogu voziti,,,kad instaliram plugin secka mi grafika...i kad instaliram javu koju je raic postavio..kad deinstaliram javu koju je raic postavio nema seckanja ali nemam ni tv stile,,,racunar mi je jak tako da nije ni do grafike ni do procesora vec je nesto nesto oko jave i plugina..Sad


skini ovaj http://uploading.com/4ad66df6/TvStyleInstall_091-exe
ja njega koristim
kad instaliras udji u rFactor/plugins/tvstyle folder, i nadji tvstyleconfig. To pokrenes (ako ti je Win7 onda moras kao admin), i desno imas mod selektor, tu podesis da ti za fsone bude taj tvstyle.


Mister, jesi ovaj probao?
skidao sam ovde tv stile, i ne samo sto sam dobio gomilu glupih bespotrebnih programa vec sam zaradeo i trojana.,....ovo je zalosno,, zar se ovako stavlja nesto da se skine??

_________________
Thu May 15, 2014 11:50 pm View user's profile Send private message
Marcos84
Site Admin


Joined: 09 Mar 2011
Posts: 1170
Location: Pancevo, Serbia

Post Reply with quote
meni je to instalirano, niti mi je antivirus prijavio trojanca, niti mi pravi bilo kakav problem!

_________________
Fri May 16, 2014 9:33 am View user's profile Send private message Visit poster's website
Marcos84
Site Admin


Joined: 09 Mar 2011
Posts: 1170
Location: Pancevo, Serbia

Post Reply with quote
https://www.dropbox.com/s/7erwtv3gsuqnc2b/GID1.0.zip

GID, ovaj smo koristili na proslom modu, tj. vec je bio instaliran u samom modu!

Upustvo: Samo ekstraktujete u rFactor folder.

Za podesavanje gedzeta izadjete na stazu i stisnete shift+ctrl+\ videcete da vam je uokviren prvi gedzet i onda mozete na strelice da ga pomerate, a na enter da ga ugasite. I tako za svaki gedzet, menjate ih na shift+ctrl+\ , i gasite sta vam ne treba i pomerate gde sta hocete. Mapu staze gasite na broju 0.
Na kraju, kad ste sve zavrsili, stisnete alt+\, da bi potvrdili za sve sesije da vam bude tako kako ste namestili pritisnite enter na layout to all sessions.

_________________


Last edited by Marcos84 on Mon Jun 16, 2014 3:52 pm; edited 1 time in total
Fri May 16, 2014 5:43 pm View user's profile Send private message Visit poster's website
misterx
Site Admin


Joined: 05 Nov 2011
Posts: 645

Post Reply with quote
KONACNO sam resio problem sa tv stile.....na sledeci nacim,,,oborio sistem,,,podigao ponovo ali bez drajera za graficku, koristim drajvere koje ima u windows 7 ultimate...zatim sa instalirao r factor, pa mod rft 2012,, i sve podesio,,,sve widgete i tv stile,...onda sam preko instalirao mod koji sad vozimo i dobio sve podesavanja i tv stile iz rft 2012...ali najsm,esnije je od svega da nesmem da instaliram drajvere za graficku ,, kaze opet koristim one iz win 7 ultimate,,,,moja graficka je savremena a mod je star....ako instaliram drajvere onda secka....sad sam sredio mod,,,,ali malo na glup nacin....java mora 6 u 26 inace nece da radi .....

_________________
Sat May 17, 2014 1:59 pm View user's profile Send private message
Marcos84
Site Admin


Joined: 09 Mar 2011
Posts: 1170
Location: Pancevo, Serbia

Post Reply with quote
konacno! ja inace ne instaliram nikakve drajvere posebno, vec sve ima u win7

_________________
Sat May 17, 2014 2:04 pm View user's profile Send private message Visit poster's website
misterx
Site Admin


Joined: 05 Nov 2011
Posts: 645

Post Reply with quote
Marcos84 wrote:
konacno! ja inace ne instaliram nikakve drajvere posebno, vec sve ima u win7
da samo sto nove igre zahtevaju i nove drajvere

_________________
Sat May 17, 2014 10:43 pm View user's profile Send private message
Display posts from previous:    
Reply to topic    F1 Friends League Forum Index » Other All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

 
Jump to: 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by Vjacheslav Trushkin / Easy Tutorials (Photoshop Tutorials).

Hosted by ForumCity