F1 Friends League Forum Index
RegisterSearchFAQMemberlistUsergroupsLog in
TV Style
Goto page 1, 2  Next
 
Reply to topic    F1 Friends League Forum Index » Other View previous topic
View next topic
TV Style
Author Message
raic
Site Admin


Joined: 11 Mar 2011
Posts: 1211
Location: Sombor

Post TV Style Reply with quote
Potreban novi rfactor bez modova na njemu,fajl prvo otpakovati na desktop pa ga tek onda ubaciti u Rfactor folder.
U njemu se nalazi i uputstvo za instalaciju,pozeljno procitati pre podesavanja.
(zaboravio sam jedan mali fajlic ubaciti zato nije radilo)

https://www.dropbox.com/s/e6cxebb71qx1789/Plugins.rar

Java za ovaj plugin ako ne bude hteo otvoriti na ovoj zadnjoj:

https://www.dropbox.com/s/8qdhmalebj8xl88/jre-6u26-windows-i586.exe

_________________


Last edited by raic on Fri May 02, 2014 7:44 pm; edited 2 times in total
Sun Mar 09, 2014 7:39 pm View user's profile Send private message
igzyy



Joined: 06 Jan 2012
Posts: 40
Location: Zagreb

Post Reply with quote
raic wrote:
Potreban novi rfactor bez modova na njemu,fajl prvo otpakovati na desktop pa ga tek onda ubaciti u Rfactor folder.
U njemu se nalazi i uputstvo za instalaciju,pozeljno procitati pre podesavanja.
(zaboravio sam jedan mali fajlic ubaciti zato nije radilo)

http://www.speedyshare.com/qReR2/plugin-fsone-2009.rar

Java za ovaj plugin ako ne bude hteo otvoriti na ovoj zadnjoj:

http://www.speedyshare.com/4D6Df/jre-6u26-windows-i586.exe



može li link bez aplikaije za skidanje, imam a brdo cloud.. pa daj Raic nekako mi dobaci pa ću se ja pobrinut za distribuciju
Tue Mar 11, 2014 12:04 am View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Marcos84
Site Admin


Joined: 09 Mar 2011
Posts: 1170
Location: Pancevo, Serbia

Post Reply with quote
igzyy wrote:
raic wrote:
Potreban novi rfactor bez modova na njemu,fajl prvo otpakovati na desktop pa ga tek onda ubaciti u Rfactor folder.
U njemu se nalazi i uputstvo za instalaciju,pozeljno procitati pre podesavanja.
(zaboravio sam jedan mali fajlic ubaciti zato nije radilo)

http://www.speedyshare.com/qReR2/plugin-fsone-2009.rar

Java za ovaj plugin ako ne bude hteo otvoriti na ovoj zadnjoj:

http://www.speedyshare.com/4D6Df/jre-6u26-windows-i586.exe



može li link bez aplikaije za skidanje, imam a brdo cloud.. pa daj Raic nekako mi dobaci pa ću se ja pobrinut za distribuciju


http://uploading.com/bm5fb86d/Plugins-rar

_________________
Tue Mar 11, 2014 12:35 am View user's profile Send private message Visit poster's website
misterx
Site Admin


Joined: 05 Nov 2011
Posts: 645

Post Reply with quote
OVAKO , skinuo sam ovaj plugin i sad radi tv stile ali mi secka grafika mnogo....probao sam sve,,kad deinstaliram r factor i sve instaliram bez plugina onda nema seckanja.,..probao sam to dva puta da bih bio siguran,,znaci ne valja plugin...

_________________
Tue Mar 11, 2014 3:53 pm View user's profile Send private message
Marcos84
Site Admin


Joined: 09 Mar 2011
Posts: 1170
Location: Pancevo, Serbia

Post Reply with quote
misterx wrote:
OVAKO , skinuo sam ovaj plugin i sad radi tv stile ali mi secka grafika mnogo....probao sam sve,,kad deinstaliram r factor i sve instaliram bez plugina onda nema seckanja.,..probao sam to dva puta da bih bio siguran,,znaci ne valja plugin...


instaliraj onda onaj prvi sto sam postavio, ima ono najosnovnije

_________________
Tue Mar 11, 2014 4:11 pm View user's profile Send private message Visit poster's website
misterx
Site Admin


Joined: 05 Nov 2011
Posts: 645

Post Reply with quote
taj prvi instaliram ali kad pokrenem igru nemam tv stile

_________________
Tue Mar 11, 2014 6:21 pm View user's profile Send private message
igzyy



Joined: 06 Jan 2012
Posts: 40
Location: Zagreb

Post Reply with quote
Evo ljudi skidajte bez reklama i tih gluparija

https://www.dropbox.com/s/e6cxebb71qx1789/Plugins.rar
Tue Mar 11, 2014 11:24 pm View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
raic
Site Admin


Joined: 11 Mar 2011
Posts: 1211
Location: Sombor

Post Reply with quote
igzyy wrote:
Evo ljudi skidajte bez reklama i tih gluparija

https://www.dropbox.com/s/e6cxebb71qx1789/Plugins.rar


hvala druze

_________________
Wed Mar 12, 2014 6:38 am View user's profile Send private message
misterx
Site Admin


Joined: 05 Nov 2011
Posts: 645

Post Reply with quote
ljudi ja stvarno imam problem,,,ako ne resim ne mogu voziti,,,kad instaliram plugin secka mi grafika...i kad instaliram javu koju je raic postavio..kad deinstaliram javu koju je raic postavio nema seckanja ali nemam ni tv stile,,,racunar mi je jak tako da nije ni do grafike ni do procesora vec je nesto nesto oko jave i plugina..Sad

_________________
Wed Mar 12, 2014 7:26 pm View user's profile Send private message
Marcos84
Site Admin


Joined: 09 Mar 2011
Posts: 1170
Location: Pancevo, Serbia

Post Reply with quote
misterx wrote:
ljudi ja stvarno imam problem,,,ako ne resim ne mogu voziti,,,kad instaliram plugin secka mi grafika...i kad instaliram javu koju je raic postavio..kad deinstaliram javu koju je raic postavio nema seckanja ali nemam ni tv stile,,,racunar mi je jak tako da nije ni do grafike ni do procesora vec je nesto nesto oko jave i plugina..Sad


skini ovaj http://uploading.com/4ad66df6/TvStyleInstall_091-exe
ja njega koristim
kad instaliras udji u rFactor/plugins/tvstyle folder, i nadji tvstyleconfig. To pokrenes (ako ti je Win7 onda moras kao admin), i desno imas mod selektor, tu podesis da ti za fsone bude taj tvstyle.

_________________
Wed Mar 12, 2014 7:35 pm View user's profile Send private message Visit poster's website
igzyy



Joined: 06 Jan 2012
Posts: 40
Location: Zagreb

Post Reply with quote
misterx wrote:
ljudi ja stvarno imam problem,,,ako ne resim ne mogu voziti,,,kad instaliram plugin secka mi grafika...i kad instaliram javu koju je raic postavio..kad deinstaliram javu koju je raic postavio nema seckanja ali nemam ni tv stile,,,racunar mi je jak tako da nije ni do grafike ni do procesora vec je nesto nesto oko jave i plugina..Sad



Koji su win?

Koju graf imaš, koji CPU?

Ovo su bitni detalji da znamo Rjesit tvoj problem, imaju na umu da ti i kvaliteta interneta može imati ulogu a o tome kasnije.

Naravno i koliko rama imas
Wed Mar 12, 2014 10:03 pm View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
misterx
Site Admin


Joined: 05 Nov 2011
Posts: 645

Post Reply with quote
4 gb ram....ati sahire radeon ddr5 1gb grafika....procesor amd phenom II 555 black edition x4 3.2 . procesor ima 7 mb kes... internet 5 mb....i vozio sam sve modove i sve sezone bez ikakvih problema do sada Sad

_________________
Wed Mar 12, 2014 11:12 pm View user's profile Send private message
igzyy



Joined: 06 Jan 2012
Posts: 40
Location: Zagreb

Post Reply with quote
misterx wrote:
4 gb ram....ati sahire radeon ddr5 1gb grafika....procesor amd phenom II 555 black edition x4 3.2 . procesor ima 7 mb kes... internet 5 mb....i vozio sam sve modove i sve sezone bez ikakvih problema do sada Sad



Prepostavljam da su windowsi 7 ako ne i 8, svakako krivim driver od grafičke ili clr, napravi remont.. Malo defrag registry, disk, očisti antivirusom malo, update windowse i sve drivere a onda stavi javu.

Gle java je danas neophodna, bez nje skoro nis...... Svi gadgeti su radjeni u javi i visualu a to je isto jer koriste clr, ako je plaforma u lošem stanju onda će biti problemA.

Javi se ako trebaš detalje



Jao, update:

To je dual Core, tvoj problem je što ti rfacotr radi s jednom jezgrom, budem ti ovdje stavio navečer što trebaš napravit, isto sam imao i ja...
Thu Mar 13, 2014 2:09 pm View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
raic
Site Admin


Joined: 11 Mar 2011
Posts: 1211
Location: Sombor

Post Reply with quote
igzyy wrote:
misterx wrote:
4 gb ram....ati sahire radeon ddr5 1gb grafika....procesor amd phenom II 555 black edition x4 3.2 . procesor ima 7 mb kes... internet 5 mb....i vozio sam sve modove i sve sezone bez ikakvih problema do sada Sad



Prepostavljam da su windowsi 7 ako ne i 8, svakako krivim driver od grafičke ili clr, napravi remont.. Malo defrag registry, disk, očisti antivirusom malo, update windowse i sve drivere a onda stavi javu.

Gle java je danas neophodna, bez nje skoro nis...... Svi gadgeti su radjeni u javi i visualu a to je isto jer koriste clr, ako je plaforma u lošem stanju onda će biti problemA.

Javi se ako trebaš detalje



Jao, update:

To je dual Core, tvoj problem je što ti rfacotr radi s jednom jezgrom, budem ti ovdje stavio navečer što trebaš napravit, isto sam imao i ja...


otvoris ikonicu rfactora desnim klikom/propertis i tu gre ti pise target u nastavku dodas plusfullproc i acept dole pa na ok

_________________
Thu Mar 13, 2014 3:14 pm View user's profile Send private message
misterx
Site Admin


Joined: 05 Nov 2011
Posts: 645

Post Reply with quote
igzyy wrote:
misterx wrote:
4 gb ram....ati sahire radeon ddr5 1gb grafika....procesor amd phenom II 555 black edition x4 3.2 . procesor ima 7 mb kes... internet 5 mb....i vozio sam sve modove i sve sezone bez ikakvih problema do sada Sad



Prepostavljam da su windowsi 7 ako ne i 8, svakako krivim driver od grafičke ili clr, napravi remont.. Malo defrag registry, disk, očisti antivirusom malo, update windowse i sve drivere a onda stavi javu.

Gle java je danas neophodna, bez nje skoro nis...... Svi gadgeti su radjeni u javi i visualu a to je isto jer koriste clr, ako je plaforma u lošem stanju onda će biti problemA.

Javi se ako trebaš detalje



Jao, update:

To je dual Core, tvoj problem je što ti rfacotr radi s jednom jezgrom, budem ti ovdje stavio navečer što trebaš napravit, isto sam imao i ja...
igzi....brate sve ja to znam...i naravno da sam oborio sistem ...i sve od ponovo instalirao i naravnop da znam da treba da imam javu,,,ja imam javu,,ali kad instaliram ovu raicevu onda secka...i nije mi dual core nego quad core...otkljucana su 4 jezgra,, i probacu da zakljucam dva da vidim mozda ce bolje da radi rfactor.

_________________
Thu Mar 13, 2014 7:30 pm View user's profile Send private message
Display posts from previous:    
Reply to topic    F1 Friends League Forum Index » Other All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

 
Jump to: 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by Vjacheslav Trushkin / Easy Tutorials (Photoshop Tutorials).

Hosted by ForumCity