F1 Friends League Forum Index
RegisterSearchFAQMemberlistUsergroupsLog in
Race 9:GP Great Britain
Goto page 1, 2  Next
 
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    F1 Friends League Forum Index » Season 3 View previous topic
View next topic
Race 9:GP Great Britain
Author Message
raic
Site Admin


Joined: 11 Mar 2011
Posts: 1211
Location: Sombor

Post Race 9:GP Great Britain Reply with quote
GP Great Britain-Silverston
Krugova: 26

1.Lord Mirkov (Mclaren)
2.Alberto Ascari (Ferrari)
3.Marcos84 (Mercedes)

Pol pozicija: Lord Mirkov (McLaren) 1:34.754



_________________
Mon Mar 19, 2012 8:11 am View user's profile Send private message
raic
Site Admin


Joined: 11 Mar 2011
Posts: 1211
Location: Sombor

Post Reply with quote
http://www.2shared.com/file/pwG_RuMk/Silverstone_HOT_LAP.html

1:30:510 BEZ KERSA I DRS-A

_________________
Mon Mar 19, 2012 8:56 am View user's profile Send private message
Marcos84
Site Admin


Joined: 09 Mar 2011
Posts: 1170
Location: Pancevo, Serbia

Post Reply with quote
Tek cu od srede vece moci da treniram...a inace mi ova staza ne lezi Sad

_________________
Mon Mar 19, 2012 12:32 pm View user's profile Send private message Visit poster's website
jovans04



Joined: 12 Jan 2012
Posts: 125

Post Reply with quote
Sad sam malo vozio Silverstone i moram priznati da sam jedva prepoznao stazu Confused
Baš je grafički loše odrađena !
Čisto komentarišem, mislim staza je staza, moje je da vozim i ćutim i čudim se Raicu 1.30.5... Shocked
Svaka čast...
Mon Mar 19, 2012 7:18 pm View user's profile Send private message
platy



Joined: 14 Mar 2011
Posts: 72

Post Reply with quote
sa ovom gb red bull ima problem nemoze izaci iz boxa Crying or Very sad

_________________
<a><img>
Mon Mar 19, 2012 8:05 pm View user's profile Send private message
misterx
Site Admin


Joined: 05 Nov 2011
Posts: 645

Post Reply with quote
poz imam problem, ne mogu da vozim , pise mi mistmatch ...neznam zasto juce sam vozio bez problema...molim nekog da mi postavi link za ovu stazu....hvala Sad
Tue Mar 20, 2012 7:31 pm View user's profile Send private message
raic
Site Admin


Joined: 11 Mar 2011
Posts: 1211
Location: Sombor

Post Reply with quote
moja greska,bice ispravljeno sutra pre podne odradio mi sistem neki glupi update za rf highvoltage i sad svi imate mismatch

moram ponovo sve instalirati....

_________________
Tue Mar 20, 2012 10:22 pm View user's profile Send private message
LordMirkov
Site Admin


Joined: 09 Mar 2011
Posts: 184
Location: Kikinda

Post Reply with quote
A sto svi nebi samo kliknuli yes na taj update od highvoltage i problem resen.

_________________
Wed Mar 21, 2012 5:22 am View user's profile Send private message MSN Messenger
misterx
Site Admin


Joined: 05 Nov 2011
Posts: 645

Post Reply with quote
ja sam kliknuo na update rf hig voltage i opet je isto . Sad
Wed Mar 21, 2012 9:38 am View user's profile Send private message
raic
Site Admin


Joined: 11 Mar 2011
Posts: 1211
Location: Sombor

Post Reply with quote
ostavicu danas 2 servera jedan bez tog update-a i jedan sa updateom,kliknite svi taj update i vidite na kojem necete imati mismatch,pa da to resimo danas.

Ja sam na poslu od 15:00 do 23:00 pa kad dodjem videcu sta ste uradili,ako svima radi taj update onda necu morati sve instalirati ponovo samo cu kod gorana isto odraditi update i reseno.

hvala lorde

_________________
Wed Mar 21, 2012 11:03 am View user's profile Send private message
misterx
Site Admin


Joined: 05 Nov 2011
Posts: 645

Post Reply with quote
probao sam oba servera, ne mogu da vozim stoji mi bolid u boksu, sve se trese i kad daje gas sve je usporeno....ili se ponasa tako ili mi napise mistmach a opet sve sve trese. nije dobro Sad(
Wed Mar 21, 2012 1:06 pm View user's profile Send private message
raic
Site Admin


Joined: 11 Mar 2011
Posts: 1211
Location: Sombor

Post Reply with quote
sad sam pustio update i na drugi komp,sad mi prilikom pokretanja rf highvoltage izbacuje neki error.... na oba kompa a ako kliknem na continue da ignorise taj error bice isto ka ovom drugom i opet ce svi imati mismatch....


a jebem ti i kers i drs i ma...........

_________________
Wed Mar 21, 2012 1:19 pm View user's profile Send private message
raic
Site Admin


Joined: 11 Mar 2011
Posts: 1211
Location: Sombor

Post Reply with quote
sad sam probao ici na contonue......svaki put kad pokrenem rfhighvoltage mi izbacuje error....

trebace najverovatnije da svi ponovo prekopirate rf high voltage folder u rfactor folder i da niko ne prihvata taj update sto izlazi....

ocigledno je zesci bag,sjeba mi ceo mod....

_________________
Wed Mar 21, 2012 1:23 pm View user's profile Send private message
platy



Joined: 14 Mar 2011
Posts: 72

Post Reply with quote
problem sa high voltage
NIKAKO update
jer posle kers nece raditi!Ko je update mora obrisati postojeci nik create nov i problem resen
.Sa pdate high voltage kers i drs neradi

_________________
<a><img>
Wed Mar 21, 2012 9:27 pm View user's profile Send private message
misterx
Site Admin


Joined: 05 Nov 2011
Posts: 645

Post Reply with quote
ne da je bag nego je opasan bag...mucim se ne mogu cak ni da deinstaliram rfactor da bih instalirao opet....auuu a sve to samo zato sto sam updejtovao rf hig voltage
Thu Mar 22, 2012 12:04 am View user's profile Send private message
Display posts from previous:    
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    F1 Friends League Forum Index » Season 3 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

 
Jump to: 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by Vjacheslav Trushkin / Easy Tutorials (Photoshop Tutorials).

Hosted by ForumCity