F1 Friends League Forum Index
RegisterSearchFAQMemberlistUsergroupsLog in
Konfiguracija
Goto page Previous  1, 2, 3  Next
 
Reply to topic    F1 Friends League Forum Index » Other View previous topic
View next topic
Konfiguracija
Author Message
sky



Joined: 07 Jan 2012
Posts: 22

Post Reply with quote
Evo koja masina treba meni da stigne

CPU AM3+ AMD FX-4100 ( http://winwin.rs/cpu-amd-cpu-am3+-amd-fx-4100.66.html?productId=36939 )
VGA AMD Radeon 6770 Powercolor 1GB/DDR5 *Dok ne uzmem nesto bolje nisam bas pri kesu ( http://winwin.rs/vga-pci-e-ati-radeon-vga-amd-radeon-6770-powercolor-1gb-ddr5.66.html?productId=36436 )

RAM : DDR3 2x4GB ( http://winwin.rs/ddr3-memorija-dimm-ddr3-2x4gb-1600mhz-patriot-signatur.66.html?productId=34820 )
MB AM3+ 760G Asus M5A78L ( http://winwin.rs/mb-amd-mb-am3+-760g-asus-m5a78l.66.html?productId=37428 )
Mon Feb 06, 2012 8:28 pm View user's profile Send private message
raic
Site Admin


Joined: 11 Mar 2011
Posts: 1211
Location: Sombor

Post Reply with quote
sky wrote:
Evo koja masina treba meni da stigne

CPU AM3+ AMD FX-4100 ( http://winwin.rs/cpu-amd-cpu-am3+-amd-fx-4100.66.html?productId=36939 )
VGA AMD Radeon 6770 Powercolor 1GB/DDR5 *Dok ne uzmem nesto bolje nisam bas pri kesu ( http://winwin.rs/vga-pci-e-ati-radeon-vga-amd-radeon-6770-powercolor-1gb-ddr5.66.html?productId=36436 )

RAM : DDR3 2x4GB ( http://winwin.rs/ddr3-memorija-dimm-ddr3-2x4gb-1600mhz-patriot-signatur.66.html?productId=34820 )
MB AM3+ 760G Asus M5A78L ( http://winwin.rs/mb-amd-mb-am3+-760g-asus-m5a78l.66.html?productId=37428 )


bolje uzmi ovu graficku za te pare,isplativije je:
http://winwin.rs/vga-pci-e-ati-radeon-vga-amd-radeon-6770-powercolor-vortex-ii-1gb-ddr5.66.html?productId=37070

_________________
Mon Feb 06, 2012 10:15 pm View user's profile Send private message
Marcos84
Site Admin


Joined: 09 Mar 2011
Posts: 1170
Location: Pancevo, Serbia

Post Reply with quote
Na startu svake trke mi secka grafika, cim ima vise vozila u vidnom polju. Zato uzasno startujem, ne zelim nikoga da izbacim ili da izletim.
E sad, ranije nisam imao taj problem, ni na slabijim konfiguracijama. Sve graficke vrednosti sam smanjio na minimum, ali problem je ostao. Uklonio sam cak i sve one gedzete za trku.
Da li jos neko ima ovakav problem?

_________________
Sun Oct 07, 2012 11:16 pm View user's profile Send private message Visit poster's website
raic
Site Admin


Joined: 11 Mar 2011
Posts: 1211
Location: Sombor

Post Reply with quote
Probaj instalirati ponovo drivere graficke i igru isto tako,ako imas dual core ili procesor sa vise jezgara,klikni desnim klikom na ikonicu rfactora sto ti jer na desktopu i idi na propertis,tu gde ti pise target odakle je izvucena precica samo na kraju odvojoj jednom i upisi +fullproc jer rfactor je pravljen za jedno jezgro a sa tim ga podelis da radi podjednako na svakom koje imas.

Mozda ti to pomogne

_________________
Mon Oct 08, 2012 12:58 am View user's profile Send private message
Cadjo



Joined: 19 Jun 2011
Posts: 35

Post Reply with quote
Ne tiče se konfigruracij, ali nisam imao gdje drugo da napišem. Vozim sa ovakvim volanom http://www.agelectronics.am/wp-content/uploads/2012/04/Genius-Speed-Wheel-3o.jpg koji je jako malo korišten, a problem je u tome što mi trza stalno ne moguće je ostati na trkaćoj putanji nzm šta da radim. Ako neko može pomoći bilo bi dobro... Very Happy
Tue Jan 22, 2013 6:07 pm View user's profile Send private message MSN Messenger
raic
Site Admin


Joined: 11 Mar 2011
Posts: 1211
Location: Sombor

Post Reply with quote
Cadjo wrote:
Ne tiče se konfigruracij, ali nisam imao gdje drugo da napišem. Vozim sa ovakvim volanom http://www.agelectronics.am/wp-content/uploads/2012/04/Genius-Speed-Wheel-3o.jpg koji je jako malo korišten, a problem je u tome što mi trza stalno ne moguće je ostati na trkaćoj putanji nzm šta da radim. Ako neko može pomoći bilo bi dobro... Very Happy


iskljuci force feed back tj iskljuci vibracije volana

_________________
Tue Jan 22, 2013 6:13 pm View user's profile Send private message
Melo ;P



Joined: 02 Jun 2011
Posts: 585

Post Reply with quote
Cadjo wrote:
Ne tiče se konfigruracij, ali nisam imao gdje drugo da napišem. Vozim sa ovakvim volanom http://www.agelectronics.am/wp-content/uploads/2012/04/Genius-Speed-Wheel-3o.jpg koji je jako malo korišten, a problem je u tome što mi trza stalno ne moguće je ostati na trkaćoj putanji nzm šta da radim. Ako neko može pomoći bilo bi dobro... Very Happy

Upravu je raic to iskljuci ja imam dugme na volanu za to i sstoji mi iskljuceno znog f1 jer sa forcefeedbackom kad zagazis na ivicnjak pocinje da vibrira i tesko da se skrece( to je realno u stvarnosti) Ako nemas dugme iza volana kao ja onda u settingsu za volan, znas vec i sam Smile

_________________
Tue Jan 22, 2013 9:23 pm View user's profile Send private message
LordMirkov
Site Admin


Joined: 09 Mar 2011
Posts: 184
Location: Kikinda

Post Reply with quote
Ajd i ja da predstavim svog old timer-a , nemojte se smejete ovo kida 4 godine skoro sve igre na max Smile

mb: Biostar TA-790GX A2+
cpu: AMD Athlon X2 5200+ 2.7 Ghz
ram: 2x2GB ddr2 Kingstone hyperx 1066 Mhz
hdd: Western Digital 320 GB SATA II 7200rpm
vga: MSI 9600GT 256 bit GDDR3 512mb (overclocked version)
napajanje: coolermaster 400W real/ pre bio kinez!!!
monitor: 22" Samsung syncmaster 2243NW

Cak je prezivio i eksploziju kineskog napajanja zahvaljuci odlicnoj maticnoj ploci, a ovaj racunar sam kupio dok sam radio u PC shop po nabavnoj ceni Smile

_________________
Wed Jan 23, 2013 7:18 pm View user's profile Send private message MSN Messenger
misterx
Site Admin


Joined: 05 Nov 2011
Posts: 645

Post Reply with quote
pih i ja mislim da je vreme za menjanje..

procesor x2 black edition 555 3.2 ghz - otkljucan na 4 jezgra 7 mb kesh
grafika ATI saphire radeon 5770 HD 1 gb DDR5
4 gb ram kingston 800 mhz DDr2
500 gh hard disk western digital sata 3
napajanje LC POWER 600W


smatram da je ovo vec zastarelo posto ima vec godinu dana, ali nema sad trenutno para da menjam , bice Smile

_________________
Wed Jan 23, 2013 7:49 pm View user's profile Send private message
Marcos84
Site Admin


Joined: 09 Mar 2011
Posts: 1170
Location: Pancevo, Serbia

Post Reply with quote
Otisla mi grafika Sad
Presao sam na integrusu dok ne nabavim neku, do tada nema voznje za mene...

_________________
Fri Feb 08, 2013 11:27 pm View user's profile Send private message Visit poster's website
Marcos84
Site Admin


Joined: 09 Mar 2011
Posts: 1170
Location: Pancevo, Serbia

Post Reply with quote
Marcos84 wrote:
Otisla mi grafika Sad
Presao sam na integrusu dok ne nabavim neku, do tada nema voznje za mene...


Uzeo Nvidia GeForce Asus 9400GT 512MB DDR2, nije nesto ali ce posluziti.

_________________
Sat Feb 09, 2013 2:46 pm View user's profile Send private message Visit poster's website
raic
Site Admin


Joined: 11 Mar 2011
Posts: 1211
Location: Sombor

Post Reply with quote
Marcos84 wrote:
Marcos84 wrote:
Otisla mi grafika Sad
Presao sam na integrusu dok ne nabavim neku, do tada nema voznje za mene...


Uzeo Nvidia GeForce Asus 9400GT 512MB DDR2, nije nesto ali ce posluziti.


cut odlicno Very Happy

_________________
Sat Feb 09, 2013 5:36 pm View user's profile Send private message
Marcos84
Site Admin


Joined: 09 Mar 2011
Posts: 1170
Location: Pancevo, Serbia

Post Reply with quote
Danas odradim reinstall sistema, instaliram win7. I sad nakon svega, instaliram rFactor, mod i sve...ali nece da mi pokrene rfdynhud editor launcher stopped working...
Pokusao sam i kao admin ali nece....izgleda cu morati da se vratim na XP.

_________________
Sat May 25, 2013 10:07 pm View user's profile Send private message Visit poster's website
jovans04



Joined: 12 Jan 2012
Posts: 125

Post Reply with quote
Marcos84 wrote:
Danas odradim reinstall sistema, instaliram win7. I sad nakon svega, instaliram rFactor, mod i sve...ali nece da mi pokrene rfdynhud editor launcher stopped working...
Pokusao sam i kao admin ali nece....izgleda cu morati da se vratim na XP.


obavezno instaliraj rfactor na particiju gde nije system instaliran....i proveri da li si javu instalirao...

_________________
Sat May 25, 2013 10:20 pm View user's profile Send private message
Marcos84
Site Admin


Joined: 09 Mar 2011
Posts: 1170
Location: Pancevo, Serbia

Post Reply with quote
Nasao sam na nekom forumu i resio problem. Java 7 je problem, izbrisao sam je i instalirao 6.

_________________
Sat May 25, 2013 10:26 pm View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:    
Reply to topic    F1 Friends League Forum Index » Other All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3  Next
Page 2 of 3

 
Jump to: 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by Vjacheslav Trushkin / Easy Tutorials (Photoshop Tutorials).

Hosted by ForumCity